Showbiz

Βουρκωμένη η Καινούργιου στον γάμο Μουζουράκη!Η αδερφική φιλία με τη Μαριλού & τι ζήτησε από τη νύφη

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν από τους επίτιμους καλεσμένους στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη καθώς τη συνδέει δυνατή φιλία με τη νύφη. 

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Φορώ και τα γυαλιά γιατί είμαι βουρκωμένη. Έχω δακρύσει. Η Μαριλού είναι παιδική μου φίλη, ο μπαμπάς της με τον μπαμπά μου παιδικοί φίλοι. Έχουμε καταγωγή από τον Παρνασσό» ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου προς τους δημοσιογράφους στους οποίους συνέχισε εξηγώντας τους δεσμούς που έχει με τη νύφη: «Θυμάμαι τη σκηνή να την έχει η μαμά της αγκαλιά και να τη θηλάζει. Γίναμε φίλες. Όσο μεγάλωνα, η Μαριλού ήθελε να κάνουμε παρέα. Όταν έφτασα στα 18, άρχισε να με εκνευρίζει διότι εγώ ήθελα να βγαίνω και μου έλεγαν δεν γίνεται, θα έρθει ο Κόζαρης και πρέπει να κάτσεις στο σπίτι. Θυμάμαι να μου λέει ''θα με πάρεις μαζί σου''; Εγώ δεν την ήθελα».

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία είχε επιλέξει για τον γάμο μία μαύρη sea through τουαλέτα και εντυπωσίασε με την παρουσία της, συνέχισε μιλώντας για τη μεγάλη αγάπη που έχει στη Μαριλού:

«Είναι η καλύτερή μου φίλη, αδερφή μου κι έχω συγκινηθεί πάρα πολύ σήμερα. Ερωτεύτηκαν απίστευτα, είναι αμοιβαίο και χαίρομαι που έβαλα ένα μικρό λιθαράκι κι εγώ σε αυτό. Τους εύχομαι πραγματικά να είναι ευτυχισμένοι».

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε χαρίζοντας τις ευχές της στο νεόνυμφο ζευγάρι ενώ αναφέρθηκε και στο τι ζήτησε από τη νύφη λίγο μετά το μυστήριο: «Χαίρομαι πάρα πολύ και να ευχηθώ τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου. Να είναι γεροί και το διαισθάνομαι ότι θα είναι για πάντα μαζί. Με το καλό να έρθει στον κόσμο η μπεμπούλα τους. Είπα στη Μαριλού, για να μην ταλαιπωρούμαστε, ''θα πάρεις την ανθοδέσμη και θα μου τη δώσεις''. Σας ευχαριστώ πολύ, μακάρι και στα δικά μου, από το στόμα σας και στου Θεού τ’ αυτί».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved