Showbiz

Πωρωμένος μπαμπάς ο Σταύρος Σβήγκος: «Ο γιος μου πολλές φορές με φέρνει σε αμηχανία με ερωτήσεις»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Dot Weekend βρέθηκε καλεσμένος ο Σταύρος Σβήγκος, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον γιο του.

Ο ηθοποιός τόνισε πώς τον ελεύθερό του χρόνο τον αφιερώνει στον γιο του και προτιμά να ξενυχτάει προκειμένου να μείνει λίγο μόνος του με τον εαυτό του.

«Δεν βρίσκω χρόνο με τον εαυτό μου. Μόνο νύχτα που μπορεί να ξενυχτίσω και να πω ότι τα είπα με τον εαυτό μου. Τον ελεύθερό μου χρόνο προσπαθώ να είναι με το παιδί. Όταν θέλω να είμαι μόνος μου ή πρέπει να κοιμίσω το παιδί και να ξενυχτίσω, ή δεν τον έχω. Ο ελεύθερός μου χρόνος είναι το παιδί μου. Είμαστε πολύ δεμένοι, είναι φασάρα αυτό που ζω, είμαι πωρωμένος μπαμπάς. Είναι ταυτόχρονα και φιλαράκι, ταυτόχρονα έχεις και ευθύνη για το τι άνθρωπος θα βγει στην κοινωνία.

Θέλω να μην είναι ένας άνθρωπος που να έχει κλειστεί στον εαυτό του, να κοιτάει τη ζωή του και να περιμένει να περάσει. Είναι μεγάλη παγίδα η απομόνωση στην σύγχρονη εποχή. Δεν ξέρω πώς θα είναι στις επόμενες γενιές το κομμάτι με τα social media. Περιμένω να δω πώς θα μεγαλώσει και τα ερεθίσματα που θα παίρνει από φίλους και σχολείο, πώς θα τα διαχειριστεί.

Επειδή έχω συγκεκριμένα ακούσματα στο σπίτι και έρχεται να μου βάλει τραπ. Εμένα αν μου βάλεις τραπ μπορεί να πέσω από τον 5ο, ειδικά με αυτούς τους στίχους που είναι γεμάτο μισογυνισμό. Δεν μπορώ να του βάλω φρένα αλλά πρέπει να δω πώς θα το διαχειριστώ για να μην του δημιουργήσω κόντρα.

Σε αυτή την ηλικία με έχει ρωτήσει πράγματα που με φέρνει σε αμηχανία. Με ρωτάει πώς γίνονται τα παιδιά, πώς ο νονός του έχει δύο μπαμπάδες. Του τα εξήγησα. Με το θέμα δουλειάς που με ρωτάει γιατί δουλεύω και του εξηγώ ότι πρέπει να τρώμε και να αγοράζουμε πράγματα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved