Showbiz

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Οι προετοιμασίες για τον γάμο μου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα»

Gossip-tv Team

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης ετοιμάζουν γάμο αυτό το καλοκαίρι στην Μύκονο αλλά οι προετοιμασίες είναι πίσω.

Μπορεί ο γάμος τους να έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2023 αλλά όπως αποκάλυψε η ίδια η...νύφη οι γαμήλιες προετοιμασίες δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει.

«Οι προετοιμασίες για τον γάμο μου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Δεν σας λέω ψέματα. Κάνω πολλά άλλα πράγματα που τα προλαβαίνω όλα γιατί έχω και ένα εστιατόριο.

image-(1).jpeg

Κάνω πολλά ραντεβού γιατί μάλλον από του χρόνου θα έρθει κάτι καινούργιο που συζητάω. Θα σας τα ανακοινώσω λίγο αργότερα. Σας έχω μια έκπληξη» αποκάλυψε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της παράστασης που συμμετέχει με τίτλο «Τι ζούμε πάλι, ρε».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αναφέρει: «Έγγαμο βίο περνάω τα τελευταία τρία χρόνια εγώ, δε θα αλλάξει κάτι μετά τον γάμο.

nafsika-2.jpg

Έχουμε απλά αποφασίσει να κάνουμε μια πάρα πολύ ωραία, μεγάλη γιορτή αλλά στην ουσία ήδη είμαστε σαν παντρεμένοι, ήδη θεωρώ τον Κώστα άντρα μου. Θέλω να πιστεύω Κώστα, ότι κι εσύ με θεωρείς γυναίκα σου. Είναι πολύ πιθανό να δείτε τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδάει στον γάμο μας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved