Showbiz

Θεοδωρίδου: Αποθεώθηκε από τους followers της για το βίντεο όπου εμφανίζεται δίχως ίχνος μακιγιάζ

Gossip-tv Team

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ταξίδεψε μέχρι τη μακρινή Αυστραλία προκειμένου να κάνει δύο εμφανίσεις σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη και είχε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους followers της. 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια η οποία τα τελευταία χρόνια «χτίζει» σιγά σιγά μία πολύ στενή και δυνατή σχέση με τους followers της, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Προσφάτως λοιπόν, λίγο πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, η Νατάσα Θεοδωρίδου θέλησε να μοιραστεί αυτές τις στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους και μάλιστα εμφανίστηκε μπροστά τους μέσα από ένα βίντεο, εντελώς άβαφτη.

346666894_960438355404282_8938663089900935283_n.jpg

Όπως είπε, είχε ξεβαφτεί για να ξεκουραστεί λίγες ώρες πριν φτάσει στη Μελβούρνη, κατά τη διάρκεια της πτήσης, όμως ήθελε να είναι και πάλι φρέσκια και λαμπερή κατά την αποβίβασή της και τη μετάβασή της στο ξενοδοχείο και έτσι, άρχισε να βάφεται μπροστά στην κάμερα του κινητού της στην καμπίνα του αεροπλάνου.

Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν μοναδικό καθώς έχει μάθει πλέον να περιποιείται τον εαυτό της και να τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της με μακιγιάζ.

Στο ίδιο βίντεο, η Νατάσα Θεοδωρίδου μας ξενάγησε και στο πολυτελές δωμάτιο του ξενοδοχείου της, τονίζοντας πως διαθέτει τέλεια θέα στην Μελβούρνη.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved