Showbiz

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Η απόφαση να μη δουλέψει ως ηθοποιός, η νέα καριέρα του και τα παιδιά του

Gossip-tv Team

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε μετά από πολύ καιρό στην εκπομπή Πρωινό μας για τα μελλοντικά του σχέδια, αποκαλύπτοντας πως δεν αποκλείεται να μην ξαναδουλέψει ποτέ ξανά ως ηθοποιός. 

«Από εδώ και πέρα δεν θα δουλέψω ξανά», δήλωσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος μίλησε για το ταλέντο του στη ζωγραφική για το οποίο σκέφτεται σοβαρά να φοιτήσει στο μέλλον στη Σχολή Καλών τεχνών.

Ο ηθοποιός ο οποίος έχει κάνει πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση στο παρελθόν παραδέχτηκε:

«Έχω βιώσει δύσκολες συμπεριφορές σε συνεργασίες και έχω πληρώσει τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασα. Βγήκα να μιλήσω για τον Λιγνάδη, εκτέθηκα και το έβγαλα από πάνω μου, για μένα σταματάει εκεί.

kalfagiannis.jpg

Από εδώ και πέρα δεν ξέρω αν θα δουλέψω ξανά. Οι άνθρωποι που δουλεύουν πια, είναι περισσότερο ικανοί στα social media και τα like» είπε και συνέχισε:

«Λόγω του metoo το τηλέφωνό μου δεν χτυπούσε για δουλειές, άνθρωποι που με σκέφτηκαν ίσως δεν με πήραν τηλέφωνο για να μη μπλέξουν.

Έχω σκεφτεί να αποχωρήσω από την υποκριτική. Πλέον βρίσκομαι σε έναν ωραίο χώρο στο κέντρο της Αθήνας και δουλεύω στην υποδοχή».

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης επίσης αναφέρθηκε και στα παιδιά του που όπως είπε είναι πάντα δίπλα τους, όμως αποποιήθηκε τον όρο «ελληνίδα μάνα» καθώς αν και προστατευτικός, προτιμάει την... αλητεία για εκείνα, κάνοντας φυσικά χιούμορ.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός σε σπάνια συνέντευξή του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved