Showbiz

Ελένη Μενεγάκη - flashback: Αγνώριστη στην πρώτη της διαφήμιση σε ηλικία 16 ετών

Gossip-tv Team

Μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται για την Ελένη Μενεγάκη κι εμείς βρήκαμε ένα βίντεο από το παρελθόν, όταν έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε διαφημίσεις.

H «ωραία Ελένη», στην παρθενική της εμφάνιση έπαιξε σε διαφημιστικό σποτ για λογαριασμό γνωστής μάρκας παγωτού και μάλιστα σε ηλικία 16 ετών.

Η Ελένη είναι χωρίς αμφιβολία η πιο επιτυχημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια και όχι άδικα. Ή ίδια έχει να θυμάται μονάχα πρωτιές από την επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση.

Ξεκίνησε τη καριέρα της το 1991, στο Mega Channel στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και την εκπομπή, «Κοκτέιλ». Το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου. Το 1995 ανέλαβε την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» απ' όπου ανακηρύχθηκε η βασίλισσα της πρωινής ζώνης για 10 συναπτά έτη.

mene4.jpg

Η μεταγραφή της στον Alpha, το 2005, το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο αλλά και η επόμενη σελίδα που γύρισε στην προσωπική της ζωή ήταν μερικές από τις στιγμές που η Ελένη Μενεγάκη θα θυμάται για πάντα.

To 2020 η ίδια αποφασίζει να αποχαιρετήσει για ένα χρόνο το τηλεοπτικό κοινό. Την επόμενη σεζόν επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved