Showbiz

Μερκούρη: Ο γάμος της & η αποκάλυψη για τον άντρα της - «Ήθελε πιο πολύ από μένα να είμαι στο J2US»

Gossip-tv Team

Η Ειρήνη Μερκούρη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλό μεσημεράκι και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον σύζυγό της Γιάννη Κουτσόπουλο

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από επτά χρόνια και όπως αποκάλυψε η Ειρήνη Μερκούρη την οποία απολαμβάνουμε στη δυναμική επιστροφή της στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας μέσα από τη συμμετοχή της στο J2US ως coach του Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο σύζυγός της ήταν εκείνος που ήθελε πολύ να τη δει ξανά στη σκηνή.

Η Ειρήνη Μερκούρη είπε ότι ο Γιάννης δεν νιώθει καθόλου ανταγωνισμό απέναντί της, αλλά αντίθετα τη στηρίζει σε κάθε της προσπάθεια και μάλιστα ήταν εκείνος που την εμψύχωσε για να επιστρέψει δυναμικά στον χώρο μετά από αρκετό καιρό απουσίας.

papamixail-merkouri.jpg

Η αλήθεια είναι ότι η τραγουδίστρια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως μετά την παρακίνηση του συζύγου της είπε να κάνει το βήμα της επιστροφής, για το οποίο, όπως είπε, χαίρεται πολύ.

«Ο Γιάννης δεν με έχει δει ενεργά στον χώρο από τότε που είμαστε μαζί. Είναι 7 1/2 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι και ήθελε πιο πολύ από εμένα να με δει να τραγουδάω. Πιστεύει σε αυτό που είμαι και δεν ζηλεύει, δεν έχει το κόμπλεξ» παραδέχτηκε η Ειρήνη Μερκούρη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved