Showbiz

Κοκλώνης: Η άγνωστη στενή φιλία του με τον Φλωρινιώτη και η παρουσία του στην κηδεία

Gossip-tv Team

Λίγοι γνωρίζουν ότι τον Νίκο Κοκλώνη και τον Γιάννη Φλωρινιώτη έδεναν στενοί δεσμοί φιλίας που κρατούν από τότε που ο γνωστός παρουσιαστής ήταν μικρό παιδί. 

Ο Νίκος Κοκλώνης είχε αποκαλύψει σε παλιότερο live του J2US σε ανύποπτη στιγμή πως μεγάλωσε στην ίδια γειτονιά όπου ζούσε η οικογένεια Φλωρινιώτη, όμως εκτός από γείτονες ήταν και πολύ καλοί φίλοι. Ο γνωστός παρουσιαστής θαύμαζε από όταν ήταν μικρός τον αξέχαστο καλλιτέχνη και εκείνος τον ένιωθε σαν να ήταν δικό του παιδί.

Έτσι, ήταν αδύνατον να μην βρεθεί ο Νίκος Κοκλώνης στον Άγιο Νικόλαο στον Πειραιά για να πει και εκείνος το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Φλωρινιώτη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη, σε ηλικία 76 ετών.

0R6A0814.jpg

Ο φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον παρουσιαστή κατά την είσοδό του στον ιερό ναό. Πήγε, άναψε ένα κεράκι και αμέσως έσπευσε να βρεθεί κοντά στα παιδιά του Γιάννη Φλωρινιώτη προκειμένου να τους συλλυπηθεί.

Αγκάλιασε πρώτα την Άννα, μετά τον Νίκο Φλωρινιώτη και ύστερα τη Γωγώ Γαρυφάλλου που βρισκόταν κοντά στην καλή της φίλη για να τη στηρίζει.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved