Showbiz

Άγγελος Πυριόχος: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί με την ανιψιά του Λουίζα που απολαμβάνουμε στο J2US

Gossip-tv Team

Ο Άγγελος Πυριόχος έχει αφήσει το δικό του στίγμα στον κόσμο των media αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί απολαμβάνοντας την ηρεμία του νησιού που αγαπάει περισσότερο από κάθε τι, της Ζακύνθου. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, συγγραφέας, σεναριογράφος και παρουσιαστής βρέθηκε στην λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης «Τι φάση πάλι ρε» αλλά δεν ήταν μόνος. Συνοδευόταν από τη χορεύτρια και ηθοποιό ανιψιά του Λουίζα Πυριόχου την οποία απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο βράδυ στο λαμπερό σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Άγγελος Πυριόχος μίλησε για τη Λουίζα, λέγοντας πως χαίρεται πολύ που τη βλέπει να κάνει τα πρώτα σταθερά βήματα στην καριέρα της, και μάλιστα χωρίς καμία βοήθεια.

IMG_3534.jpg

«Χαίρομαι κάθε φορά που βλέπω την ανιψιά μου στο J2US. Είναι πάρα πολύ καλή και το προσπαθεί μόνη της χωρίς βοήθεια. Ειλικρινά, δεν μου έχει ζητήσει ποτέ τίποτα», είπε ο Άγγελος Πυριόχος δηλώνοντας ένθερμος υποστηρικτής της.

Στην ερώτηση αν θα τον δούμε να επιστρέφει και εκείνος στη μικρή οθόνη απέκλεισε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο τονίζοντας: «Δεν το νοσταλγώ, πέρασα πολύ καλά 30 χρόνια, χόρτασα. Όλα έχουν ένα όριο, πρέπει να ξέρεις πότε να φύγεις. Καλά είμαι στα χωράφια μου».

Δείτε το βίντεο με τη σπάνια εμφάνισή του και τις δηλώσεις του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved