Showbiz

Η δήλωση που απέφυγε να σχολιάσει η Σίσσυ Χρηστίδου: «Θυμώνει πολύ και μετά βγαίνει και με βρίζει»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε συνέντευξη ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο ίδιος μίλησε για το θέμα της οικογένειας και τον λόγο που σε κάποιες περιπτώσεις αυτή διαλύεται. Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του.

«Μου αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο της οικογένειας, που ο άντρας δουλεύει και φροντίζει τη γυναίκα, η οποία είναι στο σπίτι και μεγαλώνει σωστά παιδιά. Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια, είναι γιατί η γυναίκα μπήκε στην αγορά εργασίας. Πολλές φίλες μου μού λένε ότι θα ήθελαν να γνωρίσουν έναν ευκατάστατο άντρα, για να κάθονται στο σπίτι να φροντίζουν τα παιδιά», είπε μεταξύ άλλων ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να τοποθετηθώ. Θα σας πω γιατί. Ο Περικλής θυμώνει πάρα πολύ και μετά βγαίνει και με βρίζει. Δε μπορώ να πω τι πιστεύω», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Άσε που πρέπει να ξεκινήσω από τον Νίκο Βέρτη, που γνωριζόμαστε από παιδιά στη Θεσσαλονίκη. 18 χρονών τον γνώρισα εγώ τον Νίκο, πώς θα τοποθετηθώ; Και δεν είχα καταλάβει και τίποτα μέχρι τώρα από αυτές του τις απόψεις».

«Εγώ το προσεγγίζω σαν μάνα και προβληματίζομαι. Λέω: να η μάστιγα της Ελληνίδας μάνας. Εμείς φταίμε, εμείς τους μεγαλώνουμε έτσι. «Πασά μου», «αγόρι μου», «εγώ θα σου το φέρω», «μην κουνηθείς» και μετά πηγαίνουν σε μία γυναίκα και περιμένουν τα ίδια. Το κάνω κι εγώ ενίοτε», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved