Showbiz

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: H κόρη τους, η υπογραφή με το Star και η νέα απάντηση στην Κορινθίου

Gossip-tv Team

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 10/6 η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Οι οικοδεσπότες της πρωινής εκπομπής Breakfast@Star μίλησαν για την οικογένεια τους, την ανανέωση με το κανάλι αλλά και το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τη Μαρία Κορινθίου.

Η Ελένη Χατζίδου ξεκίνησε την κουβέντα μιλώντας για την τρίχρονη κόρη της και για το πόσο κατανόηση έχει παρά το μικρό της ηλικίας της.

«Σήμερα ξυπνήσαμε 7 αντί για 5. Ήρθε η μικρή να μας ξυπνήσει και της ζήτησα να μας αφήσει να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω και εκείνη το κατάλαβε και πήγε κατευθείαν στο κρεβάτι της. Ο Ετεοκλής της μιλά ώριμα και κάνει κάτι φιλοσοφικές συζητήσεις μπορεί εκείνην την ώρα να μην το καταλαβαίνει αλλά της μένει μετά και την καταλαβαίνει».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η χαρά μας είναι τεράστια αλλά δεν είχαμε άγχος για το εάν θα γίνει. Μπήκαμε στην εκπομπή και θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στα τηλεοπτικά πλαίσια. Τις θεματολογίες τις διαχειρίζονται άλλοι», είπε η Ελένη Χατζίδου.

p_xatzidou.jpg

«Εμείς την αλήθεια μας θα βγάλουμε. Δεν μας τρομάζει η ειλικρίνεια. Αλλά όταν σχολιάζεις κάτι, λες την άποψή σου, αυτό που είσαι και πιστεύεις εσύ οπότε εγώ είμαι οκ με αυτό. Όσον αφορά το κατά πόσο επεμβαίνουμε στη σκαλέτα, όταν είσαι δύο χρόνια στην τηλεόραση πρέπει να έχεις περισσότερο αυτιά παρά στόμα. Ακούς τους συνεργάτες σου και μετά από πολλά χρόνια έχεις την τηλεοπτική εμπειρία για να κρίνεις εάν κάτι θα πάει καλά ή όχι. Όταν μπαίνεις σε έναν χώρο πρώτα δείχνεις τι αξίζεις και μετά λες την άποψή σου πιο έντονα», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον αρχισυντάκτη μας και γενικά μας ακούνε», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Η απάντηση στη Μαρία Κορινθίου

«Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Ίσα-ίσα, εάν δει κάποιος τα αποσπάσματα, θα δει ότι μόνο μία ατάκα είπα χιουμοριστικά, ότι ”μόνο πάνω από το πτώμα μου θα πάρει την εκπομπή”. Υπήρχαν πολλοί ”μνηστήρες” για την εκπομπή αλλά βγήκε το κανάλι και το διέψευσε», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Με πήρε τηλέφωνο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πριν βγουν τα δημοσιεύματα και το εκτίμησα αυτό. Με προετοίμασε και μου είπε ότι δεν ξέρει πώς προέκυψε αυτό το θέμα. Όταν με πήρε τηλέφωνο η Μαρία, είχε ήδη κάνει τη διάψευση το Star και είχε ήδη δώσει συνεντεύξεις, αφήνοντας κάτι να αιωρείται. Αυτή είναι η διαφορά. Στο τηλέφωνο μου είπε ότι δεν τους έχει ποτέ καμία πρόταση από το κανάλι, μη σκας. Το εκτίμησα αφάνταστα που με πήρε τηλέφωνο αλλά γιατί δεν το λες στην κάμερα και το λες σε μένα; Εκεί θα είχε λυθεί. Μου λέει: το είπα και δεν το παίξανε. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.», συμπλήρωσε.

«Εμένα μου είπε πως δεν θέλει να απαντάει για τα επαγγελματικά της γιατί μετά την ρωτάνε συνέχεια. Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό. Εγώ της έχω στείλει και μηνύματα θαυμασμού της Μαρίας», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved