Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Σου επιβάλλει την πειθαρχία - Ντρέπομαι να πάω αδιάβαστη»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή της Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου 10/6 η Σοφία Βογιατζάκη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη με αφορμή την καλλιτεχνική τους σύμπραξη αυτό το καλοκαίρι.

Η Σοφία Βογιατζάκη τόνισε πως: «Θα είναι ένα καταπληκτικό καλοκαίρι, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είμαι σε μια υπέροχη δουλειά με έναν μαγικό άνθρωπο, τον Γιώργο Κιμούλη και έναν υπέροχο θίασο με καταπληκτικούς συναδέλφους. Δωδέκατη νύχτα του Σαίξπηρ, πρεμιέρα στις 27 Ιουνίου στο Βεάκειο του Πειραιά.

Αισθάνομαι πολύ ευλογημένη και τυχερή. Δεν θέλω να συγκινούμαι αλλά πάντα όταν μιλάω για αυτή τη δουλειά συγκινούμαι. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη, τον αγαπώ. Αυτό μπορώ να πω. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον θαυμάζω απεριόριστα, βαθύτατα. Είναι ένας άνθρωπος που σου επιβάλλει την πειθαρχία, την τάξη και την συγκέντρωση στην πρόβα χωρίς να σου την επιβάλλει. Δηλαδή είναι τόσο καλά διαβασμένος, τόσο μορφωμένος, τόσο καταρτισμένος, ιδιοφυής, έχει έναν τέτοιο ωραίο τρόπο να σε οδηγεί εκεί που θέλει χωρίς να ταλαιπωρείσαι και είναι έτσι όλη του η στάση. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει για αυτή την παράσταση από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το χάραμα, μπαίνει στην πρόβα και ωχριούμε όλοι μπροστά στην ενέργεια του.

Σου επιβάλλει αυτή την τάξη και την πειθαρχία, το να διαβάζεις και να μελετάς, το να πηγαίνεις μισό βήμα παραπέρα στην πρόβα από την ίδια την στάση του. Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο. Λες, ντρέπομαι ρε παιδί μου να πάω αδιάβαστη! Ντρέπομαι, πως να το πω! Ντρέπομαι να μην ξέρω τα λόγια μου» πρόσθεσε, ακόμα, η Σοφία Βογιατζάκη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved