Showbiz

Ο Φωκάς Ευαγγελινός περιγράφει το σοκ που έπαθε ο πατέρας του όταν του ανακοίνωσε...

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Dot παραχώρησε συνέντευξη ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο διάσημος χορογράφος μίλησε για όλους και για όλα στον τηλεοπτικό αέρα του Star.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοκ του πατέρα του όταν του ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με τον χορό. Ακόμη μίλησε για τις συνεργασίες που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, περιέγραψε στιγμές από τις πιο επιτυχημένες συμμετοχές του στη Eurovision ενώ αφηγήθηκε πώς από τη Σχολή Εμποροπλοιάρχων βρέθηκε στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης.

«Ξεκίνησα να είμαι εμποροπλοίαρχος αλλά η ζωή με έφερε να ταξιδεύω μέσα από τις χορογραφίες.

Ήταν δύσκολο στην αρχή. Ο πατέρας μου πήγε να πάθει εγκεφαλικό που θα παρατούσα μία σίγουρη δουλειά για να γίνω χορευτής, ένα αβέβαιο επάγγελμα. Και δικαιολογημένα.

fokas33.jpg

Έκανα αυτό που ήθελα μέσα μου και όταν αντιλήφθηκα ότι η χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τον χορό είπα “αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου”» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι είπε για την πρώτη φορά που συμμετείχε στη Eurovision, στην οποία μέχρι σήμερα έχει αφήσει τεράστια παρακαταθήκη;

«Ήταν σπουδαία εμπειρία με τον Σάκη Ρουβά στην Κωνσταντινούπολη. Και μετά άμα κολλήσεις το μικρόβιο, κόλλησες. Λατρεύω τον διαγωνισμό αυτό γιατί βλέπει τη δουλειά σου πάνω από 250 εκατομμύρια κόσμος. Δεύτερον, είναι τόσο οργανωμένα τα πράγματα και προτείνεις στον κόσμο κάτι διαφορετικό και μερικές φορές και αποτυχία μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτό και μ΄ αρέσει πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved