Showbiz

Ρεγγίνα Μακέδου: Η μάχη με τη λευχαιμία, το τηλεφώνημα του Μητσοτάκη & η οργή: Χρωστάω τη ζωή μου...

Gossip-tv Team

Η Ρεγγίνα Μακέδου μίλησε απόψε (10/6) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, για τη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία, εξέφρασε την οργή της για τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού ενώ αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε μαζί της ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

H μαχήτρια της ζωής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τοποθετήθηκε για ακόμα μία φορά στο θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή και τόνισε: «Έχω δει πολλούς ασθενείς να είναι ένα βήμα πριν τον θάνατο και να το ξεπερνάνε αυτό το βήμα. Οπότε, για μένα προσωπικά, μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φύγεις και κανένας δεν μπορεί να παίζει τον Θεό».

makedou-(1).jpg

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Αν δεν ήταν οι γιατροί μου να πιστεύουν στις δυνατότητες τους και σε μένα, εγώ δεν θα ήμουν εδώ.

Ο ασθενής μπορεί πολλές φορές να χάσει την ελπίδα του. Πονάμε, παραμορφωνόμαστε, δεν βλέπουμε βελτίωση, φτάνουμε στα όριά μας εμείς οι ασθενείς.

Οι γιατροί είναι αυτοί που θα μας πάνε ένα βήμα παρά πέρα και εγώ τη ζωή μου την χρωστάω αρχικά στον δότη μου, ο οποίος μου έδωσε τα κύτταρα, και στους γιατρούς μου».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε η Ρεγγίνα Μακέδου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved