Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: «Με παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας μου και μου λέει: θα γίνω παππούς;»

Gossip-tv Team

O Γιώργος Σαμπάνης, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων του το καλοκαίρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να γίνεται πατέρας και αναφέρθηκε στη σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή.

«Είμαι καλά. Με έχει ρωτήσει άλλος ένας δημοσιογράφος για τον γάμο, τι έχετε πάθει όλοι; Δεν καταλαβαίνω. Το σκεφτόμαστε κι αυτό, σκεφτόμαστε διάφορα γενικά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγουν να πουν ότι παντρεύομαι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαμπάνης.

Και πρόσθεσε: «Θα το μάθετε πάντως, εάν γίνει. Δεν θα το κρύψουμε, μην ανησυχείς».

siambanis.JPG

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης της Ιωάννας, ανέφερε: «Το είπα χαριτολογώντας ότι κάθομαι μια μέρα στο σπίτι μου και με παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας μου, μού λέει: Γιώργο, τι έγινε, συγχαρητήρια, θα γίνω παππούς; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά, αν είσαι λίγο ευαίσθητος».

Ο τραγουδιστής τόνισε: «Να σε παίρνει ο πατέρας σου να σου λέει ότι θα γίνει παππούς και να του λες όχι… «ααα ψέματα ήταν;». Και να σε παίρνουν και κάτι θείοι που έχεις να τους δεις χρόνια, είναι σοβαρά πράγματα που δεν τα λες στην τηλεόραση».

12834_IOANA_SARI_GIORGOS_SAMPANIS_13112022.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Δηλαδή συγγνώμη… το ότι η Ιωάννα είναι έγκυος πώς το κατάλαβαν βλέποντάς την; Είναι πολύ αδύνατη. Να λέμε ψέματα αλλά να έχουν και μία αληθοφάνεια»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved