Showbiz

Σοκάρει ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Έχω πάει στο νοσοκομείο με φωτοβολίδα στην πλάτη»

Gossip-tv Team

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του. 

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στον τρόπο που προέκυψε η συνεργασία του με το Star για τον Τροχό της Τύχης.

Συγκεκριμένα είπε: «Ντριν ντριν χτυπάει το τηλέφωνο, «γεια σας, ο κ. Πολυχρονίδης;» και λέω πως είμαι εγώ. Εκείνη τη στιγμή εν τω μεταξύ έχει φάση πως, δεν το ξέρει πολύς κόσμος και αυτό μπορεί να μην το έχω πει και ποτέ, είμαι γυμνός τελείως και φοράω ένα βρεγμένο σορτσάκι – εσώρουχο σε μια λίμνη στην Κρήτη. Είχε μπει ο κροκόδειλος ο Σήφης, αν θυμάστε, και τον έψαχνα κάνοντας ρεπορτάζ. Ξαφνικά λοιπόν μου λένε στο τηλέφωνο για τον Τροχό της Τύχης, πως «έχουμε ένα κάστινγκ» και τα λοιπά ενώ εγώ δεν είχα ιδέα ότι γίνεται ξανά το παιχνίδι».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω την παραμικρή ιδέα και ούτε με ενδιαφέρει, με την έννοια πως η δουλειά μου για 20 χρόνια ήταν συγκεκριμένη και μάλιστα τότε σχεδίαζα την εκπομπή που θα έκανα την επόμενη χρονιά στο συνδρομητικό κανάλι. Ήμουν ευτυχισμένος... Θεωρώ λοιπόν πως κάποιος μου έκανε κάποια πλάκα και το… κλείνω και στα μούτρα! «Ρε σεις, Πολυχρονίου από κάτω. Εδώ Πολυχρονίδης. Λάθος έχετε κάνει» τους λέω και το κλείνω. Πραγματικά θεωρούσα πως είναι αστείο όλο αυτό και αναρωτιόμουν τι δουλειά είχα εγώ σε αυτό».

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης επίσης αναφέρθηκε και σε ένα δυσάρεστο περιστατικό που έζησε όταν ακόμα ήταν αθλητικογράφος που όπως είπε ήταν... πολεμικό το ρεπορτάζ. «Ήμουν πρώτη γραμμή, ήμουν μπροστά στον πόλεμο, έχω πάει με φωτοβολίδα στην πλάτη...».

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Πολυχρονίδης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved