Showbiz

Χρήστος Μάστορας: Απαντά για το τέλος της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή

Gossip-tv Team

 Την καλοκαιρινή τους περιοδεία ξεκίνησαν οι Μέλισσες από το Θέατρο Πέτρας και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας μίλησε μεταξύ άλλων για το τέλος της συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Χρήστος Μάστορας είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δε συνεχίζουμε τη συνεργασία με τη Δέσποινα. Δεν είναι δική μας η απόφαση, είναι κοινή προφανώς η απόφαση να μην συνεχιστεί. Με τη Δέσποινα περάσαμε μία από τις πιο… Νομίζω την καλύτερη χρονιά ως τώρα. Όλοι κάνουν αλλαγές, όλοι θέλουν να γνωρίσουν καινούργια πράγματα και νομίζω πως μια συνεργασία με τον Σάκη είναι κάτι που θέλουμε πάρα πολύ και νομίζω πως το θέλει ο ίδιος, οπότε ήρθε η κατάλληλη στιγμή»!

mastoras-vandi-(2).jpg

Και για τις φήμες που θέλουν τη Δέσποινα να εμφανίζεται το χειμώνα 2023-2024 με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σχολίασε: «Πάρα πολύ ωραία συνύπαρξη. Ήταν και οι δυο υπέροχοι, είναι και οι δυο υπέρλαμπροι… Μιλάς για τα Mad; Αααα όχι; Θα είναι μαζί την επόμενη σεζόν; Μακάρι! Θα είναι υπέροχο. Εγώ θεωρώ πως αν πηγαίνουμε όλοι καλά είναι μια τεράστια νίκη για όλους. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός».

mastoras-vandi-(3).jpg

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved