Showbiz

Ηλίας Μπόγδανος: Εκεί θα πάνε τα χρήματα που κέρδισα από το Survivor all Star

Gossip-tv Team

Ακόμα ένας παίκτης του Survivor All Star που πήρε ένα αρκετά μεγάλο ποσό από το ριάλιτι επιβίωσης αποκαλύπτει τι θα κάνει με τα χρήματα αυτά.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε την Δευτέρα ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή στο Survivor all Star και αποκάλυψε τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε.

bogdanos.jpg

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο. Ο Μπόγδανος μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης από την πρώτη ημέρα και κατάφερε να συγκεντρώσει 125.000 ευρώ.

mpogdanos.jpg

«Είμαι στα καλύτερα μου ψυχολογικά, για να ξεκινήσω κάποια live. Υπάρχουν πολλές προτάσεις και ξεκινάμε τώρα να στήνουμε το tour. Έχω και τα μαγαζιά. Έχω τέσσερα μαγαζιά. Στα Βριλήσσια και στο Ψυχικό. Είμαι στα πρώτα βήματα και είμαι χαρούμενος με την πορεία. Τα χρήματα θα τα επενδύσω στο κομμάτι της εστίασης, που είναι κάτι που λατρεύω και με γεμίζει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.

dad49e5f-mpogdanos.jpg

Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε και για το περιβόητο χαρτάκι που έγραψε για τον Γκότση και για πρώτη φορά ακούσαμε ότι ο Ηλίας Γκότσης δεν έφυγε λόγω της λίστας με τα ψώνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved