Showbiz

Στο νοσοκομείο η Σούπερ Κική για λιποαναρρόφηση: «Είναι από τη μία αηδιαστικό, από τη άλλη τέλειο»

Gossip-tv Team

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πρόκειται να πάρει σήμερα (4/7) η Σούπερ Κική μετά την απόφασή της να υποβληθεί σε επέμβαση λιποαναρρόφησης σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός της. 

Η γνωστή influencer αποκάλυψε με μία φωτογραφία και ένα βίντεο στους διαδικτυακούς της φίλους τι ακριβώς της είχε συμβεί και νοσηλεύτηκε και φυσικά εμφανίστηκε άκρως καθησυχαστική.

Συγκεκριμένα ανέφερε στις αναρτήσεις της:

«Από χθες είμαι νοσοκομείο γιατί έκανα χειρουργείο στα μπούτια να φύγει το λίπος. Καλά είμαι, βγαίνω σε λίγο, το χω κάνει τεκέ, όλα καλά.

superkiki.jpg

Πέρα από λιποαναρρόφηση σε κάποια σημεία, από το εσωτερικό του μπουτιού βγάλαν κομμάτια, ψωμί. Μου βγάλαν περίπου 2 λίτρα λίπος δεν ξέρω και ‘γω πόσο δέρμα που είναι σαν ψάρι.

Είναι από τη μία αηδιαστικό, από τη μία τέλειο, μακάρι να μπορούσα να σας το δείξω αλλά το Instagram μπορεί να νομίζει να είναι κάτι άλλο και να το κατεβάσει.

Τρελή απόφαση, πάρα πολύ δύσκολο για μένα αλλά έπρεπε να γίνει γιατί όσο και να γυμναζόμουν, όσα κιλά και να έχανα το σώμα μου έμενε ίδιο σε αυτά τα σημεία γιατί είναι κληρονομικό.

Πολύ ακριβή διαδικασία, πάρα πολύ. Αυτά τώρα πάω σπίτι μου πολύ κρεβατωμένη θα είμαι, αλλά τις διαφημισούλες μου κανονικά θα τις κάνω».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved