Showbiz

H Καλομοίρα «τα 'σπασε» για τα γενέθλια του συζύγου της! Τα σουβλάκια, το γλέντι & το σπάσιμο πιάτων

Gossip-tv Team

Χθες το βράδυ, ο Γιώργος Μπούσαλης και ο γνωστός hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος είχαν γενέθλια και τα γιόρτασαν με ένα υπέροχο και ξέφρενο πάρτι στην παραλιακή!

Φυσικά, η σύζυγος του επιχειρηματία και κουμπάρα του Γιαννέτου, η Καλομοίρα, ήταν το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, έχοντας αναλάβει να διασκεδάσει το κοινό μαζί με τους Prestige.

To dress code της βραδιάς στο οποίο παρευρέθηκαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες αλλά και τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως και η διάσημη μεξικάνικης και κουβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Καμίλα Καμπέγιο, ήταν να φορούν όλοι λευκά, με τους δύο εορτάζοντες φυσικά να δείχνουν πολύ χαρούμενοι γι' αυτό το μεγάλο πάρτι που τους έμεινε, όπως έδειξαν τα πράγματα, αξέχαστο.

kalomoira-mpousalis.jpg

Γιατί οι τούρτες που εμφανίστηκαν μπροστά τους ήταν τριώροφες παρακαλώ και για τους δύο ενώ υπήρξε και μία έκπληξη από την Καλομοίρα καθώς ανακοίνωσε στους δύο εορτάζοντες ότι ο ουρανός θα γέμιζε από πυροτεχνήματα, όπως και συνέβη στη συνέχεια.

Ακολούθησε ένα υπέροχο πάρτι με πολύ χορό και τραγούδι, με την Καλομοίρα, τον Δημήτρη Γιαννέτο και τον Γιώργο Μπούσαλη να σπάνε πιάτα και να απογειώνουν το κέφι.

Ένα άλλο highlight της βραδιάς ήταν ότι οι καλεσμένοι γεύτηκαν ένα καθαρόαιμο ελληνικό φαγητό, απολαμβάνοντας αντί κάποιου ξεχωριστού μενού... τυλιχτά σουβλάκια!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Καλομοίρα από την υπέροχη αυτή βραδιά, μόλις ένα 24ωρο πριν η ίδια δώσει επί σκηνής του J2US τον καλύτερό της εαυτό στον μεγάλο τελικό για τη διεκδίκηση της νίκης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved