Showbiz

Ρίκα Διαλυνά Vs Κατερίνας Καινούργιου: Η συνέντευξη που την εξόργισε - «Ούτε να την ξαναδώ δεν θέλω»

Gossip-tv Team

Το τηλεφώνημα που είχε κάνει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πριν από ένα μήνα θέλησε να σχολιάσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη της η Ρίκα Διαλυνά.

Σας θυμίζουμε πως η σπουδαία ηθοποιός είχε παραχωρήσει τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή για να μιλήσει για την περιπέτεια που είχε περάσει με έναν κλέφτη στο σπίτι της.

Η Ρίκα Διαλυνά εξέφρασε στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha τη δυσαρέσκεια και τον θυμό της για τον τρόπο που της μίλησαν οι συντελεστές της εκπομπής και το γεγονός ότι τη διέκοπταν συνεχώς.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «On Time», εξήγησε ακριβώς τι συνέβη και τόνισε πως δεν θέλει να ξαναδεί την Κατερίνα Καινούργιου.

dialina2.jpg

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Στην πολυκατοικία όπου έμενα, στο Παλαιό Φάληρο, είχε μπει ένας νέος που παρίστανε τον τεχνικό για τον ανελκυστήρα, ο οποίος τελικά ήταν κλέφτης, αλλά για κακή του τύχη το σπίτι ήταν άδειο. Το σχέδιό του ήταν να με σκοτώσει για να μου αδειάσει το σπίτι. Το κατάλαβα κι εκείνος έφυγε τρέχοντας από τις σκάλες. Την ημέρα εκείνη που έγινε γνωστό με πήραν πέντε κανάλια κι εγώ επειδή δεν είχα ξαναπάει στην Καινούργιου, είπα να πάω εκεί».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται πια να ξαναδώσω συνέντευξη από τηλεφώνου για κανάλι με τίποτα. Είπα "λυπάμαι πάρα πολύ για την υποδοχή που μου κάνατε". Πήγα να πω κάτι και, πριν προλάβω να ανοίξω το στόμα μου, είπε "ελάτε, την ξέρουμε τη ζωή σας". Ήμουν φοβερά τσαντισμένη, δεν μίλησα άσχημα, είπα με στόμφο ότι ήταν να πω, κι εκείνη μου λέει "συγγνώμη, θα έρθω εγώ στο Πόρτο Ύδρα να σας πάρω συνέντευξη". Ναι, γιατί καθόμουν στο Πόρτο Ύδρα να έρθει να μου πάρει συνέντευξη, ούτε να την ξαναδώ δεν θέλω. Ποτέ δεν έχω παραπονεθεί για συνέντευξη που μου έχουν κάνει, αλλά να μου φερθούν έτσι; Περίμενα μιάμιση ώρα πριν μιλήσω στην εκπομπή».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved