Showbiz

Γωγώ Γαρυφάλλου: To βίντεο που δημοσίευσε από τον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη

Gossip-tv Team

Σήμερα 15/7 τελέστηκε στο μνημόσυνο του Γιάννη Φλωρινιώτη στον Ιερό Ναό Παναγίας "Ρόδον το Αμάραντον" στον Πειραιά.

Όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του αξέχαστου τραγουδιστή ήταν εκεί και μεταξύ αυτών και η Γωγώ Γαρυφάλλου που όπως έχει τονίσει και η ίδια, ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν για εκείνη πατέρας.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε βίντεο από τον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη, λίγη ώρα μετά το μνημόσυνο.

Συγκεκριμένα, η Γωγώ Γαρυφάλλου δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο όπου μας δείχνει τον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη.

360125260_10219123927884032_8120079860310632385_n.jpg

«Ο κύριος Γιάννης είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου, το έχω ξαναπεί, επίσης να πω ότι ο κύριος Γιάννης είναι ο μόνος που με έχει βοηθήσει κανένας άλλος και είχε αυτή την τάση να βοηθάει τα παιδιά, τα νέα. Είχε μείνει η κουμπάρα μου η Αννούλα έγκυος και εγώ ότι είχα ξεκινήσει το τραγούδι όπως καταλαβαίνεις εμείς δεν είμαστε από καλλιτεχνικό κύκλο, η μαμά μου είχε τις ανησυχίες της και ήμασταν καλεσμένοι σε μια εκπομπή και του λέει: Βρε Γιάννη μου δεν παίρνεις την Γωγώ μου για να νιώθει προστατευμένη; Και εκεί ρίζωσα. Ο χαρακτήρας του, η καλοσύνη του, το χαμόγελό του, η απλότητά του νομίζω αυτά και μόνο αρκούν γιατί ήταν πραγματικός σταρ και όμως συμπεριφερόταν σαν ένα μωράκι, δηλαδή σαν ένα παιδί που θέλει να ακούσει τον γλυκό του τον λόγο, ήταν ένας απλός άνθρωπος», είχε δηλώσει η Γωγώ Γαρυφάλλου για τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved