Showbiz

Έλενα Γκρέκου: Όταν φοράω τις φορμούλες μου και βγαίνω άβαφη με τον γιο μου μας περνάνε για αδέλφια

Gossip-tv Team

 Η Έλενα Γκρέκου μίλησε για το J2US, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και τον γιο της.

Η τραγουδίστρια καλεσμένη στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes είπε: «Με τον Περικλή είχαμε κάποιες φωνητικές δυσκολίες στο J2US. Δεν ήμασταν ποτέ πάρα πολύ κοντά. Δεν έχω παρεξηγηθεί, μου την είπε την τελευταία φορά που τον είδα ότι τον κράζω. Δεν είχαμε καθόλου χημεία, ήμασταν δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Δεν είχαμε μαλώσει ποτέ. Ήμασταν όλοι για έναν σκοπό εκεί».

Για τον 19χρονο γιο της τόνισε: «Όταν φορέσω τις φορμούλες μου και βγω άβαφη με τον γιο μου στη Νέα Σμύρνη μας περνάνε για αδέλφια. Είμαι πολύ περήφανη μανούλα γιατί ο γιος μου τελειώνει πιλότος, θα με πηγαίνει ταξίδια. Ήθελε από μικρό παιδί να γίνει πιλότος».

elena-grekou-(2).jpg

Και πρόσθεσε: «Έχω δώσει το σπίτι μου για να τον σπουδάσω γιατί η σχολή που πήγε είναι πάρα πολύ ακριβή. Θα το έκανα ούτως ή άλλως, θα έκανα οτιδήποτε για το παιδί μου. Όταν κάνει παιδί αλλάζει όλη σου η ψυχοσύνθεση».

Και σε άλλο σημείο είπε: «Η μεγάλη πίστα θέλει πολλές θυσίες, δημόσιες σχέσεις. Όταν έχεις ένα παιδί που πρέπει να πας το παιδί στο σχολείο, να το διαβάσεις. Δεν μπορούσα να συνδυάσω καριέρα και παιδί. Προτιμούσα να εργάζομαι ΣΚ στην επαρχία.».

elena-grekou-(1).jpg

«Ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Είμαι ερωτευμένη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved