Showbiz

Στη μάχη για την ανακούφιση των πυρόπληκτων και ο Σάκης Κατσούλης - Η επιχείρηση που «έστησε»

Gossip-tv Team

Στη μάχη για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών έχει ριχτεί και ο Σάκης Κατσούλης, μεγάλος νικητής του Survivor All Star

Ο νεαρός επιχειρηματίας και δύο φορές νικητής του ριάλιτι επιβίωσης έδωσε χέρι βοηθείας στους πυρόπληκτους περιοχών της Αττικής που ήρθαν αντιμέτωποι με τις πύρινες φλόγες.

sakis-(1).jpg

Όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο Σάκης Κατσούλης μέσα από το Instagram, έστησε μαζί με μερικούς ακόμα ανθρώπους μία επιχείρηση για την μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης, κυρίως εμφιαλωμένων νερών στην Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων στη Μαγούλα που τα τελευταία 24ωρα έδινε μάχη για να περιορίσει τη φωτιά στη Μάνδρα η οποία είχε ξεσπάσει και έκαιγε ό,τι έβρισκε μπροστά της.

Ο Σάκης Κατσούλης, ξενυχτισμένος μιας και το προηγούμενο βράδυ είχε βγει για να διασκεδάσει, ανέβηκε στο φορτηγό και πήγε στο σημείο όπου είχαν συγκεντρωθεί διάφορες προμήθειες οι οποίες αργότερα θα δίνονταν στους πυρόπληκτους.

Μάλιστα, ο ίδιος βοήθησε και αργότερα στο ξεφόρτωμά τους προκειμένου αυτές οι προμήθειες να φτάσουν σε όσους τις έχουν ανάγκη.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Σάκης Κατσούλης από την επιχείρηση που στήθηκε για αυτόν τον καλό σκοπό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved