Showbiz

To υπέροχο βίντεο-αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ στη Βουγιουκλάκη για τα 27 χρόνια από τον θάνατό της

Gossip-tv Team

23 Ιουλίου 1996: Η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει χαραχτεί στη μνήμη όσων αγάπησαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη είτε επειδή τη γνώρισαν και τη συναναστράφηκαν είτε επειδή τη λάτρεψαν μέσα από τους μοναδικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους της. 

Σήμερα, 27 χρόνια μετά, η Αλίκη μοιάζει σαν να μην έχει φύγει ποτέ από τη ζωή αφού το αστέρι της παραμένει λαμπρό και οι ρόλοι της μας συντροφεύουν μέσα από τις ταινίες της. «Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος φεύγει και τελειώνει.

aliki.jpg

Πιστεύω πως κάποτε επανέρχεται, ζει, δημιουργεί, ανανεώνεται μέσα από ένα αιώνιο παιχνίδι της ζωής και του θανάτου» είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της και μάλλον αποδείχτηκαν προφητικά αυτά τα λόγια αφού η Αλίκη παραμένει «ζωντανή» στη σκέψη όλων μας.

Στο βίντεο που ετοίμασε η Φίνος Φιλμ με αφορμή τη μαύρη επέτειο από τον θάνατό της, η Αλίκη εμφανίζεται στα καλύτερά της να ερμηνεύει τους ρόλους που την καθιέρωσαν στο κινηματογραφικό στερέωμα της χώρας μας.

Όπως αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο, βλέπουμε ασπρόμαυρες σκηνές από τις ταινίες «Aliki My Love», «Μανταλένα», «Το Ταξίδι», «Αστέρω», «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο» και «Το Κλωτσοσκούφι».

Απολαύστε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved