Showbiz

Μαλέσκου: Το συγκινητικό βίντεο από το παιδικό δωμάτιο με την κόρη της: «Αυτή είναι η φωλίτσα μας»

Gossip-tv Team

Ένα υπέροχο βίντεο μέσα από το παιδικό δωμάτιο που με πολλή αγάπη αλλά και έμπνευση δημιούργησε, ανέβασε η Ιωάννα Μαλέσκου έχοντας τη μικρή της σε πρώτο πλάνο. 

«Σε έφερε «ο πελαργός» και από όταν εσύ ήρθες στη «γη», εγώ πετάω στα «σύννεφα». Αυτή είναι η ιδέα και το θέμα της διακόσμησης στο παιδικό μας δωμάτιο. Και ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους που φρόντισαν από την πρώτη στιγμή να γίνει η επιθυμία μου, ονειρεμένη πραγματικότητα.

«Αυτή είναι η φωλίτσα μας, μικρούλα μου» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ουσιαστικά είναι μία μικρή περιήγηση -αλλά με κάθε λεπτομέρεια- μέσα στο παιδικό δωμάτιο που είναι διακοσμημένο φυσικά με πολύ κοριτσίστικα χρώματα.

Το παλ ροζ, το κρεμ και τα φλοράλ ντεσέν στις ταπετσαρίες, τις κουρτίνες και τα υφάσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί, χαρίζουν μία πολύ ρομαντική νότα στον χώρο, με τα λευκά έπιπλα να κυριαρχούν.

Ένα από τα πιο όμορφα έπιπλα του δωματίου φυσικά η πολυθρόνα της μαμάς, εκεί που η Ιωάννα Μαλέσκου περνάει πολύ χρόνο με τη μικρή πριγκίπισσά της, είτε για να τη θηλάσει, είτε για να τη νανουρίσει.

Και επειδή όπως παραδέχεται η Ιωάννα Μαλέσκου το concept ήθελε για πρωταγωνιστή στο δωμάτιο τον πελαργό που έφερε στην αγκαλιά της τη μικρούλα της, η ιδέα το κεντρικό φωτιστικό να είναι από λευκά πούπουλα και λούτρινοι πελαργοί να στολίζουν κάθε γωνιά του, έμοιαζε ευρηματική!

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved