Showbiz

Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το βίντεο από τη Σαντορίνη και το... μονόπετρο

Gossip-tv Team

O Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκονται στη Σαντορίνη.

Το βράδυ της Τρίτης το ζευγάρι διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του νησιού και είδαμε διάφορα στιγμιότυπα από την έξοδο του ζευγαριού.

1689429485722-811170700-E41A5062.webp

Η Ασημίνα χόρευε και τραγουδούσε, ο Χρήστος Δάντης την αγκάλιαζε και την πείραζε, ενώ σε ένα στιγμιότυπο που αναδημοσίευσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, έχει προστεθεί ένα emoji, ένα εικονίδιο με ένα δαχτυλίδι και γράφει ο φίλος τους «Εμμμ» δίχως να εξηγούν γιατί υπάρχει το δαχτυλίδι αρραβώνων στο εν λόγω βίντεο.

Nα σας θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής είχε πει σε συνέντευξή του στο Πρωινό: «Δεν το περίμενα, ήταν κάτι που ήμουν ορκισμένος ότι δεν θα συμβεί, δεν ένιωθα έλξη για τόσο νεότερες γυναίκες. Ήταν η πρώτη φορά που το ένιωσα με τόσο μικρότερη. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Ήταν αρκετά δύσκολο να εκδηλώσω τα συναισθήματά μου. Λίγο πολύ ζούμε μαζί…».

Και πρόσθεσε: «Η Ασημίνα είναι πού πιο ώριμη από την ηλικία της οπότε τα βρίσκουμε. Τον γάμο τον έχουμε αφήσει πάρα πολύ στο φλου, δεν το έχουμε συζητήσει σοβαρά, τίποτα δεν αποκλείω. Δεν έχω σκεφτεί για 4ο παιδί.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved