Showbiz

Οδυσσέας Σταμούλης: «Τίποτα δεν μετριέται με την απουσία του παιδιού σου»

Gossip-tv Team

Πολύ δύσκολες ώρες, ίσως τις δυσκολότερες της ζωής του, περνάει ο Οδυσσέας Σταμούλης ο οποίος αύριο, Δευτέρα (14/8), θα κληθεί να αποχαιρετήσει τον 11χρονο γιο του που πνίγηκε την Πέμπτη (10/8) στην Ικαρία. 

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο ηθοποιός μιλούσε για την ευτυχία που βίωνε ως πατέρας και παραδεχόταν πως ως διαζευγμένος γονιός, έπρεπε να τον βλέπει μόνο τα σαββατοκύριακα. Μάλιστα τότε δήλωνε πως δεν συγκρίνεται με τίποτα η απουσία του παιδιού του από τη ζωή του.

«O πιο σημαντικός ρόλος μου ήταν του πατέρα. Ήθελα πολύ πρόβα για να τον παίξω. Είναι 10 ετών» έλεγε τότε και συνέχιζε μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα: «Τον γιο μου τον παίρνω τα σαββατοκύριακα αλλά δεν μου φτάνουν μόνο δυο ημέρες που τον έχω. Τίποτα δεν μετριέται με την απουσία του παιδιού σου. Δεν συγκρίνεται τίποτα. Με την πρώην σύζυγο μου τα βρήκαμε εκτός νομού».

Να θυμίσουμε ότι ο Οδυσσέας Σταμούλης αμέσως μετά την τραγική είδηση του πνιγμού του γιου του ταξίδεψε στην Ικαρία και βρέθηκε κοντά του ενώ τον συνόδεψε και στο νοσοκομείο στη Σάμο για να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Όπως ενημέρωσε η πρώην σύζυγός του, ο ηθοποιός θα είναι και αυτός που μαζί με τον αδελφό του, επίσης ηθοποιό Ισίδωρο Σταμούλη θα συνοδεύσει τη σορό του γιου του από τη Σάμο στην Αθήνα όπου θα γίνει αύριο η κηδεία του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved