Showbiz

Τζούλια Καραγιάννη: Η πρώην παίκτρια του Power Of Love μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της

Gossip-tv Team

Η Τζούλια Καραγιάννη, μετά από οκτώ μήνες αποχής από τα social media κατά τους οποίους αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό, όπως αποκαλύπτει η ίδια, πρόβλημα υγείας επέστρεψε και μίλησε γι' αυτό. 

Με ένα βίντεο, η πρώην παίκτρια του Power of Love θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τη στήριξαν όλο αυτό το διάστημα και ρωτούσαν από ενδιαφέρον να μάθουν αν είναι καλά. Όπως είπε στο βίντεο:

«Γεια σας, βγάζω αυτό το βίντεο για να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στέλνατε καθημερινώς μηνύματα και ρωτούσατε πως είναι η υγεία μου και αν είμαι καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Βγάζω αυτό το βίντεο λοιπόν για να ενημερώσω ότι μετά από 8 μήνες που είχα ένα πρόβλημα υγείας, ευτυχώς όλα τελείωσαν και είμαι καλά. Πέρασε και περίπου ένας μήνας από το χειρουργείο, οπότε τώρα θα επανέλθω στα social media.

Όσο για τους δημοσιογράφους που έγραψαν πολλά, δε θα αναφέρω σχετικά με το τι ήταν το θέμα υγείας μου. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό, μείνετε εκεί. Γενικότερα δε μου αρέσει να με λυπούνται. Όλα τα περνάμε, σημασία έχει να έχουμε δύναμη και να κοιτάμε μπροστά».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved