Showbiz

Τζένη Μελιτά: Οι φίλες της την αιφνιδίασαν, οργανώνοντας bachelorette, μία ανάσα πριν τον γάμο της

Gossip-tv Team

Κάπως πήγαινε το μυαλό της ότι οι φίλες της θα της ετοίμαζαν κάτι σαν πάρτι αλλά δεν περίμενε ότι θα ήταν τόσο οργανωμένες και ότι δεν θα μπορούσε ούτε καν να φανταστεί τι της έχουν φυλάξει για έκπληξη.

Για αρχή λοιπόν, η Τζένη Μελιτά η οποία σύντομα ντύνεται νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Σπύρου Μαργαρίτη, αποφάσισε να συμμορφωθεί με τις... εντολές που δέχτηκε από τις φίλες της για το bachelorette που της είχαν ετοιμάσει.

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ οι φίλες της της είπαν να ετοιμαστεί για περίπου τριάντα ώρες που θα περνούσε μαζί τους. Της ζήτησαν να φορέσει απλά ρούχα και να ενημερώσει τον μέλλοντα σύζυγό της για την απουσία της. Δείτε παρακάτω το μήνυμα που έλαβε:

minima-melita.jpg

Όμως δεν της έδωσαν καμία άλλη πληροφορία για ό,τι είχα σκαρώσει.

Όταν λοιπόν έφυγαν από το σπίτι της και διαπίστωσε την πρώτη έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει, αρχικά εξεπλάγην και ύστερα αποφάσισε να δοκιμάσει αυτή τη νέα εμπειρία που ήταν... paintball.

melita-bachelorette.jpg

Βέβαια θα έχει και συνέχεια αφού οι φίλες της Τζένης Μελιτά έχουν οργανώσει weekend bachelorette για να το ευχαριστηθεί, λίγο πριν ντυθεί νύφη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με την Τζένη Μελιτά στην έναρξη του πάρτι της με το οποίο αποχαιρετά την εργένικη ζωή:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved