Showbiz

Γιαννόπουλος - Μιλάει πρώτη φορά για το τροχαίο: «Μου έγραφαν ''Καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα''»

Gossip-tv Team

Ο πρώτος καλεσμένος της σεζόν στο πλατό της ανανεωμένης εκπομπής Δύο στις 10 που έκανε σήμερα πρεμιέρα ήταν ο Γιώργος Γιαννόπουλος ο οποίος φέτος θα πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη σειρά της ΕΡΤ «Η παραλία».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε τροχαίο ατύχημα και είδε το αυτοκίνητό του να γίνεται μία άμορφη μάζα, χωρίς όμως ευτυχώς ο ίδιος να πάθει κάτι.

Όπως είπε, τον έσωσε η ζώνη που φορούσε, παρ' όλο που κινούταν με μικρή ταχύτητα.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στην εκπομπή με κάθε λεπτομέρεια στο πώς συνέβη το ατύχημα, εξηγώντας πως τυχαία ενεπλάκη λόγω του αυτοκινήτου που τον ακολουθούσε σε καραμπόλα.

giorgos-giannopoulos.jpg

Ο ηθοποιός εξιστορώντας τα όσα συνέβησαν, αποκάλυψε ότι τις προηγούμενες μέρες πριν το ατύχημα ήταν κλεισμένος στο πατρικό του σε ένα χωριό έξω από την Καλαμάτα αφού κόλλησε κορονοϊό.

Ήταν λοιπόν η πρώτη μέρα που έβγαινε έξω με έναν φίλο για να πάνε για μπάνιο. Είχε μόλις κάνει τεστ και ήταν πλέον αρνητικός στον κορονοϊό και έτσι έκανε εξόρμηση στη θάλασσα. Δεν περίμενε όμως πως καραδοκούσε η κακιά στιγμή και συνέβη το τροχαίο που ευτυχώς είχε ως συνέπεια μόνο υλικές ζημιές.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος επίσης μίλησε και για τα μηνύματα που έλαβε μετά τη δημοσιοποίηση του τροχαίου λέγοντας πως: «Μου έγραφαν ''Καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα'', να φοράτε ζώνη».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με την εξομολόγησή του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved