Showbiz

Ευθύμης Ζησάκης-Χρύσα Παπαλελούδη: Παντρεύτηκαν στο Λαγονήσι - Ο χορός στην άμμο με τον Ορκόπουλο

Gossip-tv Team

Σε ένα καταπληκτικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα έγινε ο γάμος του Ευθύμη Ζησάκη με τη Χρύσα Παπαλελούδη

Ο γνωστός ηθοποιός και η Κύπρια παρουσιάστρια ένωσαν τις ζωές τους στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι και έλαμπαν και οι δύο από ευτυχία.

Ντυμένοι και οι δύο στα λευκά και πραγματικά ερωτευμένοι έδειξαν να συγκινούνται κατά τη διάρκεια του μυστηρίου που είχε άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

367983710_311475017925164_7864529628633900020_n.jpg

Τόσο στο μυστήριο όσο και αργότερα στο πάρτι που ακολούθησε, το ζευγάρι τίμησε με την παρουσία του ο Παύλος Ορκόπουλος, ο οποίος υποδυόταν στο «Σόι σου» τον πατέρα του Ευθύνη Ζησάκη.

Μάλιστα, σε βίντεο που θα δείτε παραπάνω, οι δύο ηθοποιοί χορεύουν με τη νύφη αλλά και μόνοι τους πάνω στην άμμο, λίγο πριν όλοι μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους δειπνήσουν δίπλα στη θάλασσα, σε ένα καταπληκτικό σκηνικό. Όπως ακριβώς δηλαδή το είχαν ονειρευτεί οι νεόνυμφοι.

gamos-zisaki.jpg

Να θυμίσουμε ότι ο Ευθύμης Ζησάκης είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σε ένα ρομαντικό τους ταξίδι στην Ιταλία και εκείνη είχε πει το πολυπόθητο «ναι». Από τότε σχεδίαζαν τον γάμο τους και πράγματι σήμερα (3/9) έζησαν την ομορφότερη στιγμή της κοινής ζωής που αποφάσισαν να ξεκινήσουν μαζί.

Δείτε παραπάνω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved