Showbiz

Κων/να Μπεκιάρη: Πρώτη συνέντευξη για την πρώην σύζυγο του Μπισμπίκη - «Άστους να λένε ό,τι θέλουν»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη, αναφέρθηκε στον 10χρονο γιο της, αλλά και στα επαγγελματικά της.

«Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άγχος. Για πολλά χρόνια εργαζόμουν σε μεγάλες εταιρείες, πάντα όμως μέσα μου, επειδή ένιωθα πάρα πολύ περιορισμένη, αναζητούσα κάτι διαφορετικό. Κατά καιρούς έλεγα στους συναδέλφους μου ότι εγώ δεν είμαι για μάντρωμα, είμαι για αμόλυμα. Πριν δέκα χρόνια είχα εγκαταλείψει αυτή την ιδέα γιατί απέκτησα ένα αγοράκι, το οποίο τώρα είναι 10 ετών. Έπρεπε να αφοσιοθώ στο μεγάλωμά του. Όταν ο γιος μου έγινε 8 χρονών αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου χώρο εστίασης», δήλωσε αρχικά.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μίλησε για τη σχέση που έχει με τον γιο της, αλλά και για όσα γράφονται και ακούγονται για την ίδια.

«Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική για τον γιο μου. Είναι η λατρεία μου, περιμένω να μεγαλώσει και να γίνουμε κολλητοί φίλοι. Έχει πάρα πολύ χιούμορ και είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Πρέπει να υπάρχει απόσταση ειδικά σε αυτήν την ηλικία. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι. Δεν το λέω αυστηρά, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι σωστό για το μεγάλωμα του παιδιού. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί«, δήλωσε.

konstantina-mpekiari-(4).jpg

«Δεν θέλω να είμαι αρεστή στα social media, γνήσια θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να λογοκρίνω κανέναν, γι αυτό και αφήνω όλα τα σχόλια ανοιχτά. Καθένας είναι υπεύθυνος για τα λόγια και τις πράξεις του.

Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα στα σάιτ, δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άστους να λένε ότι θέλουν, εγώ να είμαι καλά και το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ τυχερή που έχω καλούς ανθρώπους στη ζωή μου», κατέληξε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved