Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Δείτε πώς αποκάλυψε τον τρόπο που θα επιστρέψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην TV

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέον έχουν αποκτήσει συγγενική σχέση καθώς έχουν παντρευτεί δύο ξαδέλφια της οικογένειας Σταθοκωστόπουλου. 

Η Κωνσταντίνα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ενώ η Ιωάννα τον ξάδελφό του, επίσης επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη, σχολιάζοντας τον φετινό νέο κύκλο του My Style Rocks όπου η ίδια συμμετείχε κατά το παρελθόν, είπε: «Μου άρεσε σαν ιδέα η προσθήκη της Σοφίας Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή του reality, σκέφτηκα ότι θα έχει ενδιαφέρον» είπε ενώ τόνισε πως:

«Προτιμώ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην παρουσίαση του My Style Rocks από τη Κατερίνα Καραβάτου, της έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια, είναι άλλη η σχέση μας».

Η Ιωάννα Σιαμπάνη επίσης αποκάλυψε κάτι που δεν περιμέναμε. Μίλησε για τα τηλεοπτικά σχέδια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν πολύ καλή στον ρόλο της παρουσιάστριας στο My Style Rocks όπως και σε ό, τι άλλο την έχουμε δει. Στα σχέδιά της είναι να επιστρέψει στην τηλεόραση και σε ό, τι κάνει θα είναι καλή. Εκτιμώ ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό και όχι κάτι που την έχουμε συνηθίσει».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved