Showbiz

Αμούτζας - Η απώλεια που τον στιγμάτισε: «Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα...»

Gossip-tv Team

Ο Νικηφόρος του Σασμού, κατά κόσμον Γιώργος Αμούτζας μίλησε στην εκπομπή Δύο στις 10 και αποκάλυψε το μεγάλο «αγκάθι» που έχει στην ψυχή του και όπως ξεκαθαρίζει δεν θα φύγει ποτέ καθώς πρόκειται για απώλεια που ακόμα και τώρα μετά από χρόνια, δεν μπορεί να ξεπεράσει... 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραδέχτηκε on camera πως: «Δεν ήταν όνειρό μου από παιδί να γίνω ηθοποιός, παρότι προέρχομαι από θεατρική οικογένεια. Η υποκριτική είναι ένα δύσκολο επάγγελμα και δεν είναι για όλους», αναφερόμενος βέβαια στην απόφασή του να ασχοληθεί με την τέχνη της υποκριτικής.

Σε ό,τι αφορά την επιτυχία του Σασμού, ο Γιώργος Αμούτζας τόνισε: «Πρέπει να δώσουμε στους τηλεθεατές έναν λόγο να συνεχίσουν να μας βλέπουμε και την τρίτη χρονιά».

amoutzas.jpg

Ο ίδιος παραδέχτηκε: «Δεν κοιτάω τα νούμερα τηλεθέασης σε καθημερινή βάση, ούτε καν σε εβδομαδιαία. Είναι ενθαρρυντικό να ξέρεις ότι η σειρά που παίζεις βρίσκεται στην πρώτη θέση».

Ο Γιώργος Αμούτζας αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, όταν αποχωρίστηκε βίαια και με πολύ πόνο τον αδελφικό του φίλο. Ο ίδιος παραδέχτηκε με πόνο ψυχής:

«Έχω χάσει τον αδελφικό μου φίλο μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα. Μια τόσο σημαντική απώλεια δεν γιατρεύεται με τον καιρό, απλώς καταφέρνεις να δεις το πρόβλημα από διαφορετική σκοπιά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ταλαντούχου ηθοποιού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved