Showbiz

Τάνια Ρόκκα: Πώς είναι σήμερα η τραγουδίστρια και ηθοποιός, 1 1/2 χρόνο μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Gossip-tv Team

Έδωσε την πιο γενναία μάχη με τον καρκίνο και βρήκε νικήτρια η Τάνια Ρόκκα, η τραγουδίστρια και ηθοποιός που πριν από ενάμιση χρόνο χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. 

«Βρισκόμουν σε περιοδεία με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, απλώς την τελευταία εβδομάδα είχα έναν μικρό βήχα που εμφανιζόταν όταν έπεφτα για ύπνο, διαρκούσε πολύ λίγο, κοιμόμουν κανονικά και το πρωί ξανά το ίδιο», αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η τραγουδίστρια και ηθοποιός η οποία χρειάστηκε να υποβληθεί σε συγκεκριμένες εξετάσεις και να κάνει βιοψία για να διαπιστωθεί τελικά ότι επρόκειτο για κακοήθεια και έπρεπε άμεσα να ξεκινήσει χημειοθεραπείες.

tania-rokkass.jpg

Η Τάνια Ρόκκα δεν έκρυψε ότι φοβήθηκε πολύ για τη ζωή της: «Προφανώς και φοβήθηκα, απλώς ήταν ελάχιστα λεπτά αυτή η σκέψη… δηλαδή εκείνη την στιγμή πήρα την αδελφή μου και της έλεγα τους κωδικούς από τις κάρτες μου, αλλά και τις εκρεμμότητές μου. Σκέφτηκα ότι αύριο μπορεί να μην τα καταφέρω. Αυτή η σκέψη πέρασε και έφυγε. Ξαναείδα τα κίνητρά μου, τους στόχους μου και έσφιξα τα δόντια μου»

Πλέον μπορεί και χαμογελά ξανά και θεωρεί την αδελφή της, Ιωάννα τον δικό της μεγάλο ήρωα: «Πάντα όταν αναφέρομαι στην αδελφή μου την Ιωάννα, λέω ότι είναι ο ήρωάς μου. Πάντα ήμασταν δεμένες. Είχαμε η μία την άλλη. Και ο μπαμπάς μας έλεγε πως θέλει να είμαστε πάντα μια γροθιά».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η καλλιτέχνιδα στην εκπομπή T-Live:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved