Showbiz

«Πολύ θα ήθελα να κάνω τον Γιώργο πατέρα»-Η Βαμβακούση στην τελευταία συνέντευξη πριν από τον γάμο

Gossip-tv Team

Στον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο που θα γίνει αύριο Κυριακή 24/9 αναφέρθηκε η Δήμητρα Βαμβακούση μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Η εντυπωσιακή μέλλουσα κυρία Αγγελοπούλου εξήγησε γιατί ο γάμος τους γίνεται τόσο βιαστικά αλλά αναφέρθηκε και στην κριτική για τον μεγάλο αριθμό καλεσμένων.

Η κάμερα της εκπομπής Γειά σου την εντόπισε ενώ έφευγε από την πρόβα μακιγιάζ με τον Φρέντυ Καλομπράτσο. Μαζί της ήταν και ο γνωστός make up artist ο οποίος αποκάλυψε ότι το νυφικό μακιγιάζ θα τονίζει τα μάτια της.

NTANOS.webp

Όσα ανέφερε:
«Άγχος έχω για τους δικούς μας ανθρώπους που ρωτάνε αλλά δεν έχω το άγχος τη νύφης. Ανυπομονώ.

Είμαστε και εγώ και ο Γιώργος πολύ κοινωνικά πρόσωπα και έχουμε μεγάλο κύκλο φίλων. Θέλουμε να τιμήσουμε όλους αυτούς τους καλεσμένους που έχει συνεργαστεί ο Γιώργος.

BAMBAKOYSH2.jpg

Δεν απαντάω σε δημοσιεύματα, το έχω συνηθίσει. Η δυσκολία εναπόκειται όταν πρέπει να εξηγήσω στον οικογενειακό περίγυρο για ποιον λόγο γράφονται.

Εμείς θέλουμε την ευλογία από το Μυστήριο και κάποια στιγμή μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός για παιδί.

Γίνεται λίγο γρήγορα ο γάμος, έχουμε προσωπικούς λόγους για αυτό. Έχουμε ζοριστεί λίγο γιατί θέλουμε να είναι όλα όμορφα γι αυτό θέλω τη θετική σας ενέργεια και να προσευχηθείτε να πάνε όλα καλά» ανέφερε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved