Showbiz

Συγκινεί ο Κούλλης Νικολάου μιλώντας για τον πατέρα του: «Δεν με αγκάλιασε ποτέ»

Gossip-tv Team

Στα δύσκολα παιδικά του χρόνια αναφέρθηκε ο Κούλλης Νικολάου μιλώντας στην εκπομπή «Μπαμπάδες» της ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός συνάντησε τον συμπρωταγωνιστή του από τη «Γη της ελιάς» και αναφέρθηκε στον πατέρα του καθώς και στην λατρεία που νιώθει για την σύζυγο του και τα δυο παιδιά τους.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια
«Έχω εννέα αδέρφια, γεννήθηκα το ’70 και ήταν σαν να μεγάλωνα το ’30. Δύσκολα χρόνια αλλά πολύ χαρούμενα και δεν ήταν η αγάπη η σημερινή, η τυπική. Ο πατέρας μου δεν με αγκάλιασε ποτέ, ήταν άλλης κουλτούρας. Δεν τον κοίταξα ποτέ στα μάτια να του πω “μπαμπά, σ΄αγαπώ”. Εγώ το κάνω, είμαστε άλλη εποχή, άλλη συνθήκη. Επειδή το στερήθηκα αυτό από τον πατέρα μου είπα στον γιο μου “μην έρθεις και μου πεις εγώ είμαι άντρας, και δεν θέλω φιλιά. Θα σε φιλάω και στα 20 και στα 50 και όσο ζω».

«Παιδεύτηκα για να γίνω ηθοποιός»

«Παιδεύτηκα για να γίνω ηθοποιός σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας είετε έπρεπε να πείσω ανθρώπους που δεν με υπολόγιζαν. Νιώθω τυχερός που κατάφερα να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα και αυτό θέλω και για τα παιδιά μου».

NIKOLAOU22.jpg

Η γνωριμία του με τη σύζυγό του και η ευτυχία όταν έγινε πρώτη φορά πατέρας:

«Γνώρισα τη σύζυγό μου όταν ήμουν 32 και εκείνη προσπαθούσε να κλείσει τα 20. Ήμουν στο θέατρο, ήμουν πολύ αλλού και δεν σκεφτόμουν σοβαρή σχέση και γάμο. Στον θίασο ήταν η θεία της, η Αστέρω, και “τσουπ” εμφανίζεται η ανιψιά της, η Κλαίρη. Με κοίταξε στα μάτια και εγώ τρελάθηκα. Τον Οκτώβριο ανεβάσαμε μία παράσταση αλλά δεν έπαιζε η Αστέρω. Ήρθε όμως η Αστέρω με την Κλαίρη για να δούνε την παράσταση και με άρπαξε κρυφά από τη θεία της και ανταλλάξαμε νούμερα».

«Την ώρα του τοκετού στον γιο μου πήγα να καθησυχάσω την Κλαίρη και έφαγα σφαλιάρα. Έκλαιγα, γελούσα, ήταν μία σχιζοφρενική κατάσταση. Έτρεχα να δουν πού θα πάνε οι νοσοκόμες το παιδί για να μην το μπερδέψουν. Όταν φύγαμε από το νοσοκομείο και μπήκαμε πρώτη φορά στο σπίτι και λες “γιε μου, αυτό είναι το σπίτι σου” εκεί τρελαίνεσαι. Εύχομαι να το ζήσουν όλοι οι άνθρωπο αυτό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved