Showbiz

Γάμος Αγγελόπουλου-Βαμβακούση: Η άφιξη της νύφης και οι πρώτες εικόνες από το μυστήριο

Απαστράπτουσα έφτασε στην εκκλησία, με λίγα λεπτά καθυστέρηση η Δήμητρα Βαμβακούση για να ενώσει για πάντα τη ζωή της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η όμορφη νύφη έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της που ήταν κεντημένο με στρας και είχε πολύ τούλι το οποίο είχε συνδυάσει με πέπλο που ήταν δεμένο στον χαμηλό κότσο που είχε φτιάξει στα μαλλιά της.

Το μακιγιάζ της ήταν πολύ διακριτικό αλλά τόνιζε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της με την ίδια να δείχνει πολύ ευτυχισμένη.

Η Δήμητρα έφτασε στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων με πολυτελές μαύρο αυτοκίνητο και συνοδευόταν από τον πατέρα της και τον κουμπάρο της, Αναστάσιο Ντούγκα.

Χαιρέτησε όλους όσοι ήταν συγκεντρωμένοι και την περίμεναν και ευχαρίστησε τους πάντες για τις γλυκές ευχές τους λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να συναντήσει τον άντρα της ζωής της που την περίμενε με ανυπομονησία στην κορυφή.

Δείτε στο βίντεο την άφιξή της αλλά και πλάνα από το μυστήριο, στην γεμάτη από κόσμο εκκλησία:

Όταν η νύφη συνάντησε τον γαμπρό στην εκκλησία, τον φίλησε τρυφερά στο μάγουλο και εκείνος της παρέδωσε τη νυφική ανθοδέσμη, φανερά συγκινημένος. Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved