Showbiz

H Κοσιώνη ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο: Η βόλτα με τον γιο της, ο Πίκι & η έκπληξη στον Μπακογιάννη

Gossip-tv Team

Βόλτα στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην αγορά της Οδού Αθηνάς και της Βαρβακείου, έκανε η Σία Κοσιώνη με τον γιο της, Δήμο και τελικά επέστρεψαν... τρεις στο σπίτι!

Η γνωστή δημοσιογράφος και newscaster του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, είπε να απολαύσει μία πρωινή βόλτα με τον μοναχογιό της στην κεντρική αγορά της πόλης και έδειξαν και οι δύο να απολαμβάνουν τις στιγμές τους εκεί αν κρίνει κανείς από τις εικόνες του βίντεο που ανέβασε η ίδια.

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν υπέροχα. Επισκέφτηκαν μαγαζιά με παραδοσιακά τρόφιμα, παλαιοπωλεία όμως κοντοστάθηκαν σε ένα κατάστημα που πουλάει πτηνά.

Ο Δήμος ξετρελάθηκε με τα καναρινάκια και ζητούσε επίμονα από τη μαμά του να του αγοράσει ένα για να το έχει συντροφιά του στο σπίτι.

Μάλλον όμως ήθελε να κάνει έκπληξη στον μπαμπά του αφού όταν εκείνος επέστρεψε στο σπίτι, ο μικρός Δήμος έτρεξε να του το δείξει.

Μάλιστα, ο Δήμος ονόμασε τον νέο του φίλο Πίκι όπως ανακοίνωσε στον μπαμπά του.

Όσο για τη Σία Κοσιώνη, δείχνει να καλοδέχτηκε με χαρά το νέο μέλος της πολυμελούς οικογένειάς της. Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved