Showbiz

Χριστίνα Αλούπη:Η ζωή στην Αμερική, η σχέση που δοκιμάστηκε, η επιστροφή στην Αθήνα και οι δυσκολίες

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Μαμά-δες παραχώρησε συνέντευξη η Χριστίνα Αλούπη. Η ίδια αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην Ελλάδα αλλά και στο πώς βίωσαν την αλλαγή αυτή τα παιδιά της.

«Είμαστε ένα χρόνο στην Ελλάδα, έχουν τακτοποιηθεί όλα. Τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο, έχουν κάνει φίλους και εκείνοι και εγώ. Αποφάσισα να τους συνεχίσω στο ίδιο σχολείο και δεν ήθελα να τους πάρω γιατί είναι τόσο ευτυχισμένα. Είμαστε σε καλό σημείο με τη γλώσσα, το δουλεύουμε. Σπίτι μιλούν μόνο αγγλικά και νόμιζα ότι θα μιλούν ελληνικά. Και με εμένα μόνο αγγλικά μιλούν και εγώ απαντώ στα ελληνικά. Το καλοκαίρι βρεθήκαμε με παρέες και μιλούσαν με όλους αγγλικά ενώ με εμένα μόνο αγγλικά.

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους σύμβουλους ψυχικής υγείας. Έχουν βοηθήσει και εμένα το να διαχειριστώ κάποια πράγματα στη ζωή μου. Όταν ήταν να μετακομίσουμε στην Ελλάδα ανησυχούσα για την μετάβαση των παιδιών στην Ελλάδα. Είχα πάρει συμβουλές ειδικών για το πώς θα επικοινωνήσω αυτή την αλλαγή στη ζωή τους.

Αποφάσισα την μετακόμιση εννέα μήνες πριν πραγματοποιηθεί. Τους εξηγούσα από την πρώτη στιγμή τι θα συμβεί.

«Δεν είμαι βράχος, κανείς δεν είναι. Ήταν ζόρικο και για εμένα. Ένα από τα πιο ζόρικα πράγματα της μητρότητας πρέπει να σκέφτεσαι ότι ναι μεν το βιώνεις δύσκολα αλλά πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια σου ώστε τα παιδιά να μην δουν πώς το βιώνεις.

aloupi-(2).jpg

«Η σχέση μας δοκιμάστηκε»
«Εγώ έβαλα και στις δύο εγκυμοσύνες 27 κιλά. Δεν τα έχω χάσει όλα αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ή θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου ή θα αγαπήσεις τον εαυτό σου.

Ένα άλλο μεγάλο ζήτημα είναι οι σύντροφοι των γυναικών, δεν καταλαβαίνουν. Πρέπει να υπάρχει μια εκπαίδευση και για να μην περνάει το ζευγάρι κρίση.

Όταν μπαίνει ένα “τρίτο πρόσωπο”, το μωράκι δηλαδή, ταράσσονται οι ισορροπίες.

Η σχέση μας δοκιμάστηκε στο δεύτερο παιδί και επανήλθε δύσκολα και με δουλειά. Θέλει συζήτηση, θέλει να ανοίξεις τον εαυτό σου, να πεις πράγματα για το πώς βιώνεις την κατάσταση και να ακούσεις την πλευρά του άλλου».

Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved