Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Πριν ήμουν γιος της Καρέζη και τώρα θέλω να λένε για την κόρη μου...»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο ηθοποιός μίλησε στη Τζένη Θεωνά τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος αναφέρθηκε βεβαίως στη σχέση που έχει με τα παιδιά του.

 

Η κόρη του Τζένη που κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, είναι το καμάρι του. Ο ίδιος αποκάλυψε στον αέρα της ΕΡΤ πως αν δεν διέκρινε κάποιο ταλέντο δεν θα της επέτρεπε να προχωρήσει ως ηθοποιός.

«Πήγα να την δω στις τελικές εξετάσεις της δραματικής σχολής. Σαφώς την έκρινα ως μια τελειόφοιτη και όχι ως μια επαγγελματία. Ήταν ωραία συναισθήματα γιατί ήταν και καλή, αν δεν ήταν θα είχαμε θέματα. Θα της το έλεγα αν δεν ήταν καλή για την προστασία της», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

MAMA-DES-Kwnstantinos-Kazakos.jpg

Ενώ τόνισε, τόσο για την κόρη του, όσο και για τον μικρότερο γιο του: «Με την Τζένη και με τον Ιάσονα νομίζω ότι είναι η πιο ειλικρινής σχέση που έχω. Δεν κρυβόμαστε ο ένας από τον άλλο. Πριν ήμουν γιος της Καρέζη και του Καζάκου και τώρα θέλω να λένε για την κόρη μου: “Αυτός είναι ο μπαμπάς της Τζένης”. Αυτό να ακούσω και θα χαρώ πάρα πολύ»

«Με τα παιδιά μου τα λέμε όλα. Τα λέμε όλα με την Τζένη, είναι η καλύτερή μου φίλη», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved