Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Η απόφασή της να προσφέρει εν ζωή την περιουσία της στο «Χαμόγελο του παιδιού»

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού» μίλησε σήμερα (7/10) σε εκπομπή της ΕΡΤ, για την απόφαση της Μαίρης Χρονοπούλου να προσφέρει εν ζωή την περιουσία της στα παιδιά που τόσο πολύ αγαπούσε. 

Ο Γιαννόπουλος ήταν καλός της φίλος και όπως είπε ο ίδιος, είχε μία διαφορετική στάση ζωής.

Όπως τόνισε, ήθελε πριν φύγει από τη ζωή να μην έχει ούτε ένα περιουσιακό στοιχείο δικό της ενώ έλεγε και ξαναέλεγε ότι ένιωθε πως η οικογένειά της ήταν οι φίλοι της και το «Χαμόγελο του παιδιού».

xronopoulou-giannopoulos.jpg

Ο Κώστας Γιαννόπουλος αποκάλυψε ότι έγραψε το σπίτι της στο Χαμόγελο πριν φύγει από τη ζωή όπως το ίδιο έκανε και για ένα διαμέρισμα που είχε στην Αχαρνών και στο οποίο ζούσαν δύο παιδιά του Χαμόγελου που η Μαίρη Χρονοπούλου έζησε για να δει να ανοίγουν τα φτερά τους για σπουδές και ό,τι άλλο ήθελαν να κάνουν στη ζωή τους.

Ο ίδιος επεσήμανε πως όταν εκείνος είχε νοσήσει από καρκίνο, ήταν εκείνη που έπαιρνε συνεχώς τους γιατρούς του για να μαθαίνει νέα του και να πιέζει ώστε να τον φροντίσουν όσο περισσότερο γινόταν.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος κατέληξε λέγοντας πως αποφάσισε τα πάντα στο σπίτι της να παραμείνουν όπως ακριβώς ήταν την ημέρα που η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή ώστε να μάθουν οι νέες γενιές πόσο σπουδαία γυναίκα υπήρξε.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved