Showbiz

Νίκος Κουρής-Έλενα Τοπαλίδου: Ετοιμάζουν τον γάμο τους μετά από 18 χρόνια σχέσης

Gossip-tv Team

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή ήταν ο Νίκος Κουρής, το απόγευμα του Σαββάτου 14/10, μιλώντας στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Εκατομμυριούχος» στο Παλλάς μίλησε για την οικογένειά του και τη σύζυγό του, Έλενα Τοπαλίδου με την οποία όπως αποκάλυψε είναι έτοιμοι να παντρευτούν μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Ο ίδιος τόνισε πως αισθάνεται διαφορετικά όταν είναι η γυναίκα του και ο γιος του στο θέατρο και παρακολουθούν κάποια παράστασή του.

«Αυτός είναι ο λόγος που ανεβαίνεις στη σκηνή. Το να τους χαρίζεις αυτό που έχει φτιάξει και στο κοινό αλλά πρώτα στους δικούς σου. Η Έλενα είναι ένα άνθρωπος που η γνώμη της έχει μεγάλη σημασία για εμένα. Ξέρω πως με αγαπάει αλλά και η αισθητική της είναι πολύ μοναδική. Από την άλλη, προφανώς θέλεις να αρέσεις στον άνθρωπό σου.

201907151251260.0209_KOYRIS_TOPALIDOY_14072019.jpg

Είμαστε τυχεροί για τον γιο μας, δεν μας δυσκολεύει, τον αγαπάμε και μας αγαπάει χωρίς να τον ζορίζουμε, είναι ήρεμος, απλά περιμένουμε πώς θα “σκάσει” η εφηβεία. Του έχουμε πολλή εμπιστοσύνη. Έχει πάει μόνος του διακοπές αλλά μας ενημερώνει» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Με την Έλενα δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα αλλά πλησιάζει. Ναι θα γίνει θρησκευτικός γάμος, όλα κανονικά. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό πως θα το κάνουμε. Είμαστε μαζί 18 χρόνια και τώρα είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε» εξομολογήθηκε ο Νίκος Κουρής.

Δείτε φωτογραφίες τους στην παρακάτω Gallery:

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved