Showbiz

Κατσούλης για Καραβάτου: «Είμαστε σαν δύο μονογονεϊκές οικογένειες. Δεν βρισκόμαστε...»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Κρατερός Κατσούλης και μίλησε για την πατρότητα καθώς και για την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν με την πρώην σύζυγο του το γεγονός ότι δεν μένουν στο ίδιο σπίτι.

«Εγώ είχα την εμπειρία – ευτυχώς θα πω τώρα που βρέθηκα από αυτή την πλευρά – επειδή οι δικοί μου γονείς είχαν χωρίσει και γνώριζα πώς είναι αυτή η διαδικασία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κανένα παιδί δεν αρέσει να μην έχει και τους δύο γονείς μαζί».

krateros.jpg

«Αυτό που λάβαμε υπόψιν μας με την Κατερίνα είναι να προσπαθήσουμε να το δούμε από την πλευρά των παιδιών. Τι χρειάζονται τα παιδιά; Ασφάλεια, σιγουριά και ασφάλεια. Αυτό το κομμάτι θα παραμείνει άθικτο και σε συνεννόηση εμείς με τα παιδιά θα έχουμε ένα πρόβλημα που δεν θα διαταράξει αυτές τις τρεις συνθήκες».

«Η μόνη δυσκολία είναι ότι είμαστε ο καθένας μία μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί. Αν υπάρχει μία δυσκολία είναι στην διευθέτηση την πραγματική της καθημερινότητας. Επειδή τα παιδιά μου ήταν προτεραιότητά μου οι επιλογές πια και στο επίπεδο της δουλειάς είναι πόσο και πότε θα βλέπω τα παιδιά. Γιατί εγώ θέλω να τα βλέπω κάθε μέρα. Κι αν όχι κάθε μέρα παραπάνω από δύο ημέρες να μην βρεθούμε αποκλείεται» δήλωσε ο ηθοποιός στην ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved