Showbiz

Σακελλαρίου:«Είχα καλέσει το προσωπικό του Σωτηρία στο θέατρο & δεν πίστευαν ότι τα κατάφερα και ζω»

Gossip-tv Team

Ο Άκης Σακελλαρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή I Love Σου Κου και αναφέρθηκε στην πορεία του μέχρι σήμερα αλλά και στη σοβαρή περιπέτεια υγείας του που λίγο έλλειψε να του στερήσει τη ζωή. 

Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη αγάπη που έχει για τους Pink Floyd αλλά για την απόφασή του να φύγει στη Νέα Υόρκη, κυρίως για εκπαιδευτικούς λόγους και όχι για να κάνει διεθνή καριέρα.

Έχοντας απέναντί του την άλλοτε συνεργάτιδά του Μπέττυ Μαγγίρα με την οποία είχαν ζήσει δύο ολόκληρα χρόνια μαζί στα καμαρίνια αλλά και στη σκηνή της παράστασης Mama Mia, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε αρρωστήσει βαριά και παραλίγο να χάσει τη ζωή του, ο Άκης Σακελλαρίου είπε ότι η περιπέτεια της υγείας του τον άλλαξε ολοκληρωτικά.

akis-sakellariou.jpg

«Η περιπέτεια της υγείας μου με έκανε να καταλάβω ότι τα πράγματα είναι πολύ περιορισμένα στη ζωή μας» είπε μεταξύ άλλων ο σπουδαίος ηθοποιός και συνέχισε μιλώντας για την παράσταση «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» στην οποία πρωταγωνιστεί.

O ηθοποιός επίσης, είπε ότι τα δύο του παιδιά δεν ακολουθούν την καλλιτεχνική πορεία του και ασχολούνται με τελείως διαφορετικούς χώρους επαγγελματικά.

Δείτε όλα όσα είπε ο Άκης Σακελλαρίου στην Μπέττυ Μαγγίρα στο παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved