Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η οικογένειά της, η στήριξη που της έδωσαν και τα δάκρυα στον αέρα του Mega

Gossip-tv Team

Συνέντευξη στον καλό της φίλο Κώστα Τσουρό παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου το μεσημέρι της Κυριακής 22/10. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

Η τραγουδίστρια των μεγάλων ερωτικών επιτυχιών δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν αναφέρθηκε στην οικογένεια της.

Νατάσα Θεοδωρίδου – Η on air συγκίνηση
«Είχα μια θαυμάσια οικογένεια και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου και συγκινήθηκε.

«Κάθε φορά που μιλάω για την οικογένεια μου συγκινούμαι, γιατί -θέλω να το πω αυτό- η οικογένεια είναι ο πυρήνας, η μικρή κοινωνία και το κέντρο του ανθρώπου. Επειδή έρχονται πολύ νέοι και με ακούνε -σας ευχαριστώ πάρα πολύ που έρχεστε και αγκαλιάζετε τη μουσική μου- πρέπει να αγαπάτε τους γονείς σας, να τους σέβεστε, να τους ακούτε. Είναι τόσο σημαντικά και όμορφα από καρδιάς τα λόγια τους.

THEO3.jpg

Είναι η άδολη αγάπη, η πιο αγνή αγάπη σε όλο τον κόσμο που δεν θα την συναντήσεις ποτέ και πουθενά. Πρέπει να τους ακούμε γιατί μετά, όταν περνάνε τα χρόνια, έρχονται όλα αυτά και κάθονται κάπου ωραία σε μια πλευρά της καρδιάς και του μυαλού. Να αγαπάτε τους γονείς σας, να τους ακούτε, να τους σέβεστε και να λέτε και τη γνώμη σας», είπε στη συνέχεια η Νατάσα Θεοδωρίδου και έβαλε ένα χαρτομάντηλο και σκούπισε τα δάκριά της.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», στο παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved