Showbiz

Αλέξης Παππάς: Ένα σοκ το πάθαμε με το φανταστικό σπίτι του - Η πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο

Gossip-tv Team

Την πόρτα του πολυτελούς σπιτιού του στην κάμερα του Star άνοιξε πρόσφατα ο Αλέξης Παππάς. Ο δεύτερος κατά σειρά Έλληνας «Bachelor» και πρώην παίκτης του Survivor υποδέχτηκε τον Στέλιο Δρουμαλιά από την εκπομπή Breakfast@Star και του έκανε ξενάγηση σε όλο το σπίτι.

 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού κυριαρχούν οι σκούρες αποχρώσεις, μαύρο, σκούρου γκρι, αλλά και λευκό σε κάποια δωμάτια.

Όσα αποκάλυψε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star

«Κάναμε πολλές συζητήσεις με το Open, αλλά συγκυριακά δεν μας βγήκε, δεν προέκυψε. Είχα προτείνει και ένα δικό μου concept. Είχα φτιάξει έναν πιλότο για ένα οδοιπορικό, το έχω παρουσιάσει σε κάποια κανάλια και περιμένω να ακούσω τις τελικές απαντήσεις. Φέτος δεν είχα προτάσεις για τηλεοπτικές σειρές», παραδέχθηκε για το μέλλον του στη μικρή οθόνη.

alexis-pappas.jpg

«Με κάποιους από το Survivor κρατάω επικοινωνία. Υπάρχουν επαφές με τον Τριαντάφυλλο αραιά και που, με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη πιο πολύ, με τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν κρατάω πράγματα που παρελθόντος. Μπορεί η λέξη reality να σημαίνει κάτι αληθινό, αλλά ιδίως σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι έτσι τα πράγματα, και ξέρω, πως τα περισσότερα παιδιά δε θα ερχόντουσαν σε σύγκρουση για να προσπαθήσουν να μείνουν μία εβδομάδα παραπάνω, ή για λίγο φαγητό».

Εικόνες από το σπίτι του:

«Έχω ταξιδέψει πολύ και έχω μείνει αρκετά χρόνια στο εξωτερικό», εξομολογήθηκε, αφού στο ψυγείο του είχε πάρα πολλά μαγνητάκια από άλλες χώρες. «Μου στέλνουν διάφορα μηνύματα στα social media, αλλά δεν ασχολούμαι, γιατί θεωρώ, ότι είναι και χάσιμο χρόνου. Δε βλέπω τις γυμνές φωτογραφίες, που μου στέλνουν», μαρτύρησε, ενώ δεν απάντησε στο εάν έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved