Showbiz

Σαμπρίνα: «Εγκεφαλικό έπαθα όταν έμαθα ότι θα μείνουν στο κρατητήριο ο γιος και ο πρώην σύζυγός μου»

Gossip-tv Team

Η Σαμπρίνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Star για τη σύλληψη του πρώην συζύγου της, Παναγιώτη Λιαδέλη και του 19χρονου γιου τους.

Ο πρώην σύζυγός της και ο 19χρονος γιος της έχουν μπαρ στον Βόλο και έπεσαν πυροβολισμοί έξω από το μαγαζί τους. Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον Παναγιώτη Λιαδέλη και σε ακόμα επτά άτομα για τη συμπλοκή με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε έξω από το μπαρ στο Βόλο.

Η τραγουδίστρια είπε αρχικά: "Με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο ήμασταν ένα πολύ ταιριαστό μουσικό ζευγάρι και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι ένας άνθρωπος που με στήριξε στα πρώτα μου βήματα, μόνο καλά πράγματα έχω μέσα μου για τον Κώστα."

samprina-liadelis1.jpg

Και πρόσθεσε: "Στεναχωρήθηκα που δεν ήταν το 2003 το δικό μου τραγούδι που θα πήγαινε στη Eurovision, θα παίρναμε πολύ καλή θέση αν πήγαινα. Η Μαρίνα Σάττι έχει πάρα πολύ ωραία φωνή, πιστεύω ότι θα πάει καλά. Η Δέσποινα Βανδή δεν έβαλε τολμηρό αυτό που έβαλε, όταν όμως δεις όλο το πρόγραμμα δεν το λες τολμηρό."

Όσο για τη σύλληψη του πρώην συζύγου της και του γιου της, τόνισε: "Εγκεφαλικό έπαθα όταν έμαθα ότι θα μείνουν στο κρατητήριο. Το έχει ξεπεράσει ο γιος μου. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με τον Παναγιώτη Λιαδέλη εκτός από την αρχή που συμβαίνει σε όλα τα διαζύγια".

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved