Showbiz

Δημήτρης Αρβανίτης: «Ήμουν ο πρώτος που απέλυσα την κόρη μου γιατί ήρθε με ένα τέταρτο καθυστέρηση»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Δημήτρης Αρβανίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα αργά με την Αθηναΐδα Νέγκα και μίλησε για κάτι παράτολμο που έκανε στην ίδια την κόρη του. 

Όπως είπε ο γνωστός σκηνοθέτης: «Εδώ και τέσσερα χρόνια έχω σταματήσει γιατί σκυλοβαρέθηκα να κάνω τηλεόραση. Ήμουν ίσως ο πιο αυστηρός σκηνοθέτης που πέρασε από την ελληνική τηλεόραση και ο λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος. Κατάλαβα πάρα πολύ νωρίς ότι είναι αδύνατον να μπορέσεις να βγάλεις ένα τόσο δύσκολο γύρισμα με τόσα λίγα λεφτά εάν δεν υπάρχει πειθαρχία».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Το λέω παντού και δεν ντρέπομαι να το λέω, ήμουν ο πρώτος που απέλυσα την κόρη μου γιατί ήρθε με ένα τέταρτο καθυστέρηση».

Ο Δημήτρης Αρβανίτης συνέχισε αναφερόμενος στην ιδιαίτερη συμπεριφορά που είχε στα σετ των γυρισμάτων: «Θέλω να πω ότι, από την άλλη πλευρά, το να έχεις έμπνευση αλλά να μην την πειθαρχία την προσωπική πρώτα να το επιβάλλεις στον εαυτό σου ότι θα το φτιάξεις το έργο και μετά να το επιβάλλεις στους συνεργάτες σου και ειδικά σε μια χώρα που είναι αλαλούμ.

Επειδή οι άνθρωποι εδώ πέρα την τηλεόραση, ειδικά εκείνες τις εποχές που τα λεφτά ήταν εξαιρετικά λίγα άρα δεν είχαμε πολύ περιθώριο για το γύρισμα. Επίσης, τότε όλοι έλεγαν: «Έλα μωρέ, πάω να παίξω στην τηλεόραση να με μάθει ο κόσμος για να έρχεται να με βλέπει στο θέατρο». Δεν είναι όπως σήμερα που πια το επάγγελμα είναι τόσο καθορισμένο ότι πρέπει να έχει πιο υψηλά standards».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός σκηνοθέτης, παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved